Gulvafslibning og gulvarbejde udføres normale af en professionel gulvmand, såfremt du ikke ønsker at udføre arbejdet som gør-det-selv. Vi kan dog undgå dette, ved at slibe fernisen af,men det tager længere tid, hvilket betyder,at det koster mere, da der vil være et størrere forbrug af sandpapir.

Gulvafslibning ludbehandling

Der anvendes en slibbar fuge, og normalt udfræses revnerne så de bliver lige brede og lige dybe. Skal du bruge gulvfirma til at udføre gulvafslibning og gulvafhøvling i København og på hele Sjælland, så er du kommet det rette sted. Lad os give dine gulve den rette behandling – vi ser frem til at hjælpe dig med gulvafslibning i København.

Afslibning eller afhøvling?

Med evnen og viljen til at yde det ekstraordinære skaber vi unikke resultater og vi klarer selv mere komplicerede opgaver hurtigt og effektivt på et højt kvalitetsniveau. Derfor sørger vi også altid for at holde en tæt dialog med kunden, inden arbejde påbegyndes, så du er sikret et resultat, der harmonerer med dine ønsker.

Bedste gulvafhøvling

Hvis dette ønskes er det naturligvis muligt mod ekstra tillæg, det er normalt ikke inkluderet i prisen, oplys da derfor venligst om ønsket ved bestilling. Slibe, efterbehandling og plejeløsninger på hele Fyn, hvor der altid er gulvløsninger til store og små kunder. Vi er et kvalitetsbevidst gulvfirma, der udfører alle opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde.

• gulvafhøvling billig
• gulvafslibning kolding
• gulvafslibning risskov
• afslibning af lakerede gulve

Efter vores gulvbehandling kan du selv vedligeholde dit gulv med sæbespåner. Bruger du hvid sæbe kan du opnå et lysere trægulv. Vi udfører gulvafslibning og gulvafhøvling, så gulvet bliver som nyt. Nænsomt eller til bunds afhængig af opgaven, men altid grundigt og seriøst.

Gulvslibemaskine og gulvsliber

Gennem tiden har vi udført en bred vifte af opgaver for mange forskellige slags kunder, hvilket giver os ekspertisen til at håndtere ethvert projekt. ?Beskriv dine ønsker til dine nye flotte gulve – så giver jeg dig inspiration til ideelle gulvløsninger til din bolig. Grønne: Har mindre slibeeffekt. De anvendes typisk til linoleum og fx til oliebehandling af hårdttræsgulve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2015 Pixel Theme Studio. All rights reserved.